Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Hotels in Brugge - Vakantie in een hotel in Breskens
Hotels in Brugge

Description

Heerlijk overnachten in de middeleeuwse stad Brugge, welk hotel kies jij? Geniet van de vele promos in deze stad.


My Links

Home
Weblog Archives

Interessante Blogs

Weekendje Brugge
Hotels Brugge
Hotels Brussel
Hotel in Brussel
bezoek Brussel
Hotels Antwerpen
Citytrip Antwerpen
Hotel in Brussel
Hotels België
Hotel België
België Hotels
Hotels België
Vakantie in België
Hotels België
Vakantie België
Hotels Kust
Hotels Brugge
Bezoek Brugge
Hotels Knokke
Knokke Hotels
Brugge Hotels
Hotels Brugge
Hotels Antwerpen
Antwerpen Hotel
Brugge Hotel
Hotels België
Hotel België
Hotels in Brugge
Hotels België
België Hotels
België Hotel
Hotels Zeeland
Hotels in Zeeland
Fietstochten België
Fiets door België
Fietsen in België
Zeeland Hotel
Hotels Vlaanderen
Hotels in Vlaanderen
Hotels Brussel
Hotels Brugge
Hotels België
Hotels Zeeland en Brugge
Hotels België
Ardennen Hotel


Citytrips

Informatie Parijs
Informatie Gent
Informatie Blankenberge
Informatie Oostende
Informatie De Haan
Informatie De Panne
Informatie Knokke
Informatie Spa-Francorchamps
Informatie Damme
Informatie Durbuy
Informatie Kortrijk
Informatie Brugge
Informatie Brussel
Informatie Leuven
Informatie Luik
Informatie Antwerpen
Informatie Amsterdam
Informatie Rotterdam
Informatie Scheveningen
Informatie Zeeland


Vakantie in een hotel in BreskensEen van de bekendste routes in Zeeland is de veerboot tussen Breskens in Zeeuws-Vlaanderen en Vlissingen op het eiland Walcheren. Tijdens onze recente vakantie in een hotel in Breskens hebben we dan ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om s dat tochtje te maken. Vroeger kwam ik hier wel vaker, maar om gans andere redenen.

Nu was het gewoon een uitstapje met mijn vrouw en twee kindjes, tijdens ons 5 dagen durend paasverblijf in een hotel in Zeeland. We hebben het er uitstekend naar onze zin gehad overigens!

Breskens is een oude vissershaven, die tot op de dag van vandaag actief wordt gebruikt. Heel interessant was het om het visserijmuseum te gaan bezoeken. Ik ben van de eerste generatie in onze familie die niet voor de visserijstiel heeft gekozen maar de zee stroomt wel nog duidelijk door mijn aderen. In de receptie van ons hotels in Breskens lag die flyer van het visserijmuseum en nog geen halfuur later waren we er al. 's Avonds ook lekker gegeten, de eerste avond in het restaurant van ons Zeeland hotel, de andere avonden elders. Niet dat het niet lekker was hoor, integendeel, maar het was gewoon kwestie van zoveel mogelijk te zien en te proeven.In Breskens tref je een veelheid aan restaurants aan, allerhande toeristische voorzieningen en een VVV die u kan inlichten over de vele mogelijkheden in onze omgeving. Zoals ik al zei is er vanuit Breskens een snelle bootverbinding naar Vlissingen, ook een bijzonder interessante Zeeuwse stad, en sinds een aantal jaren enkel nog toegankelijk voor voetgangers en fietsersKiezen voor een hotel Breskens is een van de beste dingen wat ik de laatste jaren heb gedaan, op toeristisch vlak althans. Gelegen op de grens van Nederland en België aan de monding van de Westerschelde, betekent Breskens genieten van het water in al zijn facetten. Als je houdt van watersport zit je eigenlijk in alle hotels in Zeeland supergoed. Breskens is gelegen aan één van voor de watersporter Nederlands mooiste wateren: de Westerschelde, die unieke kansen biedt onder bijna alle weersomstandigheden.Toeren langs de gezellige Belgische kust….. een oversteek naar Engeland maken.... naar de Franse kust, Breskens en zowat alle hotels Zeeland staan garant voor een uitstekende uitvalsbasis.Verblijven in een hotel Zeeland is puur genieten van de natuur….. De polders, de zon, het strand en de Zeeuwse Delta, Breskens en Zeeland hebben het allemaal!

Posted: 16:40, 23/4/2009
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->